За брокери, агенти или агенции на НЕДВИЖИМИ ИМОТИ и строителни компании – възможност за реализация и достигане до неограничени допълнителни доходи.

Здравейте,

       Всички Вие, които сте ангажирани с изграждане, ремонти, преустройство, покупки, продажби или отдаване под наем на обекти, знаете, че едни от най-важните изисквания на клиента са домът/обектът, който му предлагате да бъде комфортен, с ниски енергийни разходи за отопление, сметки за ток, да предлага максимално здравословна обстановка, уют и да не се нуждае от допълнително обслужване.

       Всичко това успяхме да реализираме с помощта на „ОТПЛЕНИЕ НА БЪДЕЩЕТО“. Това е иновативна, високотехнологична отоплителна система, базирана на инфрачервено отоплително карбоново нано фолио – Heat Sunlight.

       За повече подробности относно продукта, монтаж и цена посетете страницата „ОПИСАНИЕ“ от нашия корпоративен сайт www.ir.pvsystems.bg.

       За всички строителни компании, брокери и агенции на недвижими имоти и за всички, които желаят,

предлагаме Ви възможност, да изградите дългосрочно, допълнителен свой собствен бизнес, без никакво заплащане или инвестиции, успоредно с предлаганите от Вас имоти и жилища. Предлагаме Ви да станете част от екипа на успеха. Да станете официален представител на нашия продукт с единствен ангажимент да го представяте и популяризирате пред Вашите клиенти и партньори. Да се възползвате от атрактивните бонуси, комисионни и възможности за допълнителни неограничени доходи съобразно Вашия личен компенсационен план, който ще Ви предложим.

        Сънлайт набира представители с желание и осигурява възможност за развитие в бизнеса с високоефективни, енергоспестяващи продукти.

        Компанията е утвърдена на пазара с алтернативните си решения за производство на електроенергия и иновативните си отоплителни продукти, снижаващи разходите за електрическа енергия до 40%.

                              ПЕСТИ ЕНЕРГИЯ – ТОПЛИ СЕ И ПЛАЩАЙ НИСКИ СМЕТКИ ЗА ТОК!

                                        ЖИВЕЙ ЗДРАВОСЛОВНО – ДИШАЙ ВЪЗДУХ БЕЗ АЛЕРГЕНИ! 

                                                  ОСИГУРИ СИ КОМФОРТ СЛЪНЧЕВА ТОПЛИНА И ТОПЪЛ ПОД! 

                                                            СОБСТВЕН БИЗНЕС С НЕОГРАНИЧЕНИ ДОХОДИ В ТРИ ПРОСТИ СТЪПКИ!

       Сънлайт Ви предлага възможност за работа и развитие, чрез експертна системата за бизнес и възнаграждение, иновативни продукти, безплатно обучение с новите технологии и високо заплащане спрямо постигнатите резултати.

Регистрирай се и стани част от екипа на успеха – ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

011

2016 View

Leave a Comment