За собственици, управители на хотели, почивни станции, барове и ресторанти – нова, реална възможност да имате доволни клиенти:

           ПЕСТИ ЕНЕРГИЯ – ТОПЛИ СЕ И ПЛАЩАЙ НИСКИ СМЕТКИ ЗА ТОК!

                          ЖИВЕЙ ЗДРАВОСЛОВНО – ДИШАЙ ВЪЗДУХ БЕЗ АЛЕРГЕНИ! 

                                         ОСИГУРИ СИ КОМФОРТ СЛЪНЧЕВА ТОПЛИНА И ТОПЪЛ ПОД! 

Всички Вие, които сте собственици  на хотели, почивни станции, барове и ресторанти или сте ангажирани с тяхното управление знаете, че едни от най-важните изисквания на клиента са обстановката, която му предлагате да бъде комфортна, максимално здравословна, да предлага уют и да не се нуждае от допълнително обслужване.

В едно с всичко това имате много и доволни клиенти, до 40% по-ниски енергийни разходи за отопление и сметки за ток. Разполагате с уникалната възможност да реализирате неограничени допълнителни доходи и да се възползвате от атрактивните БОНУСИ чрез програмата ни за

                                                                       СОБСТВЕН БИЗНЕС С НЕОГРАНИЧЕНИ ДОХОДИ В ТРИ ПРОСТИ СТЪПКИ!

Всичко това реализирахме за Вас с помощта на „ОТОПЛЕНИЕ НА БЪДЕЩЕТО“. Това е иновативна, високотехнологична отоплителна система, базирана на инфрачервено отоплително карбоново нано фолио – Heat Sunlight.

За повече подробности относно възможностите за бизнес, продукт, монтаж и цена, посетете страниците „ОПИСАНИЕ“ и „СТАНИ ДИСТРИБУТОР“ от нашия корпоративен сайт www.ir.pvsystems.bg.

 

011

1489 View

Leave a Comment