Тази година зимата ни изненада !!!! Традиционно не мислим, а и не ни се иска да мислим за зимата през летните горещини. Така или иначе обаче, тя пристига с леки стъпки и скоро ще похлопа на вратите ни . Имаме ли готовност да я посрещнем ? Или пак ще стоим с шапки и шалове около студените радиатори? Ще плащаме високи сметки за така или иначе поскъпващата електроенергия? Ще дишаме застоялия и наситен с бактерии въздух от непроветрените помещения?

Сега имате реална възможност да игнорирате всичко това и да се възползвате от продуктите на Сънлайт. В продажба са четири нови уникални отоплителни системи. Системите са иновативни базирани на ЕКО енергииния продукт инфрачерено карбоново нано отоплително фолио. Отличават се с голямо продуктово разнообразие, модели десени и възможности. Всички системи са с 5 години гаранция и 25 години продуткова гаранция. Ценовия клас е достъпен за всички потребители. Гарнатирани са високо качество, здравословен и икономически ефект. При правилна експлоатация се наслаждавате на топлина, уют и комфорт и реализирате икономия от електроенергия за отопление до -40%. параметрите и предимствата  на базовата отоплителна система можете да разгледате ТУК.

Новите продукти ЕКО клас са:

1. СТАЦИОНАРНИ, ПОДОВИ ИНФРАЧЕРВЕНИ ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИповече информация ТУК.

2. СТАЦИОНАРНИ, ОКАЧЕНИ, ТАВАННИ ИНФРАЧЕРВЕНИ ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИповече информация ТУК.

3. СТАЦИОНАРНИ, ОКАЧЕНИ, СТЕННИ ИНФРАЧЕРВЕНИ ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИповече информация ТУК.

4. МОБИЛНИ ОКАЧЕНИ, СТЕННИ ИНФРАЧЕРВЕНИ ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИповече информация ТУК.

Освен с богататата си гама и възможности, приложение за почти всички възможни места и обекти, продуктите са насочени и към хора с по-слаби финасови възможности и хора, които не притежават собствени имоти и не желаят трайно да инвестират в наети. Всички продукти предлагат и възможности за допълнителен бизнес и възвращаемост на инвестицията.

Зимните студени месеци приближават ! Не чакайте последия момент! Възползваите се от възможността да направите безплатна заявка за демонстрация във вашия дом.

 

Хубави летни дни от екипа на Сънлайт

 

w4w5w1 fire isolated over black background

1637 View

Leave a Comment