24h - ОТВОРЕНА ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ:

 

GSM: 0896749748

 

ЗАЯВКА ЗА ДИРЕКТНА ПОКУПКА ОТ КЛИЕНТ,

КОЙТО НЕ Е ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР НА КОМПАНИЯТА

Указание за попълване на завката:

       Уважаеми клиенти,

поздравяваме Ви за правилния избор и  Ви уверяваме, че ще проявим максимална загриженост, индивидуален подход и експертност за да задоволим оптимално Вашите нужди.

       Относно заявката, която ще попълните по-долу, бих желал да Ви информирам следното:

  • Над всички полета има подробни описателни текстове подкрпени с примери за начина на попълване, на данните, които имаме нужда да получим от Вас по повод изготвяне на оферта и проект за поръчката Ви. За Ваше улеснение, моля преди да попълвате всяко поле от завката, прочетете внимателно информационните насочващи текстове над него.
  • Полетата, които виждате, с изключение на "име", "e-mail", "град" и ''телефон'' не са задължителни, а препоръчителни. Колкото по-подробна информация посочите, толкова по-лесно,  бързо, качествено, на максимално добра и оптимизирана за Вас цена, ще бъдете обслужен от нашите екипи. В тази връзка, не бива да се притеснявате, ако се затруднявате да ни информирате за някой от изисканите от нас данни. По-добре не попълвайте полето вместо да запишете невярна, неточна или подвеждаща информация.
  • До 24 часа след получаване,  Вашата заявка ще бъде обработена и ще получите по имейл, НАСОЧВАЩА оферта. Тя ще Ви помогне да се ориентирате грубо в бюджетирането на предстоящата Ви покупка и услуга. Ако потвърдите тази НАСОЧВАЩА - НЕОКОНЧАТЕЛНА оферта /тя не е поръчка и не отразява реалната цена/ устно или писмено, наш екип от експерти, идвайки при Вас на място ще се погрижи да отпимизира максимално офертата Ви след като направи необходимите точни преценки, измервания, изчисления  за обекта.  
  • Колкото и подробно да попълните Вашата заявка, веднага след получаването и при нас и след потвърждение от Вас на нашата ПРЕДВАРИТЕЛНА, НЕОКОНЧАТЕЛНА, НАСОЧВАЩА оферта, наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефон. Ще синхронизирате удобно за Вас време за посещение от нашите експерти, на обекта за който правите заявката. Те ще вземат намясто, необходимите им данни, ще заснемат обекта, ще изготвят проект за монтажа и ще Ви предложат най-добрата комплексна оферта за изпълнение, като цена, срок и удобна за Вас дата за монтаж и гаранция. Намясто с експертите може да обсъдите всички подробности, които Ви интересуват и да отбележите някакви характерни финансови и технически особености, с които би следвало да се съобразим. И най-важното .....
  • ЗАПОМНЕТЕ !!! ВСИЧКО ТОВА ДО ТУК  Е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО ЗА ВАС ! Дори в крайна сметка да решите да откажете поръчка, всички разходи до тук са за сметка на компанията. И дори и да не станете наш клиент на този етап, за нас е привилегия, че сме успели да Ви обогатим с информация за нашият иновационен продукт "ОТОПЛЕНИЕ НА БЪДЕЩЕТО".   

 

 С пожелание за успех и просперитет за Вас 

От успешния екип на Сънлайт

ЗАЯВКА ЗА ДИРЕКТНА ПОКУПКА

 

 

 

Измерете и напишете общата разгъната площ на Вашия обект в [м²]. Пример за измерване: дължина 10м , ширина 5 м - обща разгъната площ 10м х 5м = 50м²
Измерете и напишете средната височина от пода до тавана в [м] на помещенията, които желаете да отоплявате с нашите продукти в обекта и техния брой. Пример: средна височина h=2.4m 3 бр.
Какъв тип са строителните материали за ограждащите зидове и стени на Вашия обект ? И каква е тяхната средна дебелина в [м] ? Пример: Сградата е панелна - строителство от 1986г / зидовете и стените могат да бъдат от единична,четворна или друга тухла, газобетон, дървени, метални, сандвич панел, бетон и др. Средната дебелина е усреднения размер по ширина на зидовете - зид1=0.25м зид2=0.31м средната дебелина е 0.25м+0.31м=0.56м : 2бр тогава b=0.28м средна дебелина на два зида
Измерете площта в [м²] на всеки един прозорец, балконска врата, витражи или витрина във всяко помещение, което желаете да отоплявате с нашите продукти. Съберете общата площ на остъклените части и запишете получената цифра. Пример Прозорец 1е 2м х 1.5м=3м² Прозорец 2 е 2.5м х 1.3м=3.25м² Общо 3м² от прозорец1 + 3.25м² от прозорец2 = 6.25м² общо остъклена площ. Запишете само общата площ на остъклението, а не подробно за примера тя е 6.25[м²]
Дограмите обикновено биват дървени, алуминиеви, или пластмасови PVC, обикновено PVC дограмите могат да бъдат 3,4,5,6 - камерни. Също така дограмите могат да бъдат единични, двойни или тройни с междинно крило. Стъклопакетите могат да са със или без инертни газове, еднослойни, двуслойни трислойни в зависимост от боря на стъклата в тях. Стъклата могат да бъдат флоатни, флоатни цветни, нискоемисионни К стъкла, орнаментни, триплексни и др.
Стандартните сградни електрически инсталации обикновено са монофазни 220V/50Hz или трифазни 380V/50Hz. Общата електрическа мощност в kW допустима за ползване и типа на инсталацията са описни в договора Ви за присъединяване към съответното елктроразпределително дружество. Важно е да опишете дали инсталацията Ви има трети кабел [земя], имате ли инсталирани дефектнотокови защити 30mA или системата за защита и утечки е реализирана само през 0 [нула или неутрала]. В първия случай Вашата инсталация ше е трипроводна- с три кабела, а във втория двупроводна с два кабела.
Топлоизолационните материали се характеризират с различен коефициент на топлопреминаване и Важно да знаем техният тип, марка, и дебелина на топлоизолационния слой. Обикновено се ползват EPS-експандиран пенополистирен /стириопор/, Графитен EPS, Екструдиран пенополистирен XPS, Каменна вата, и др. Дебелините на единичен слой топлоизолационен материал може да варират от 0.01[м] до 0.3[м] в зависимост от климатичния район на сградата върху, която се монтира, както от типа и дебелината на ограждащите зидове.
Моля да опишете точно /адрес/ местонахождението на обекта в който желаете да инсталирате нашият продукт. Ако във този район има характерни климатични особености, като много ниски зимни температури или много продължителни такива, или ако зимата е мека и се характеризира с температури около 0°C или накратко опишете климата пез зимата в този район. Това ще Ви помогне да оптимизирате макксимално цента на Вашата поръчка.
Приложете файл, съдържащ снимки, размери, разположения и осбености за обекта. Оптималния вариант е ако разполагте със копие от строителните архитектурни, конструктивни и електрически проекти за обекта, или имате възможност да приложите същите във електронен вариант на AUTOCAD.

Изпрати